Alltid Fri Frakt! | Snabba leveranser inom Sverige
0
Your Cart

Om oss

Varför välja MrHerb?

Om MrHerb.se: Vår Resa till Naturlig Hälsa

Välkommen till MrHerb.se, din expert och förtroendepartner inom örtbaserade kosttillskott. Grundat 2015 av Johannes Jacobson, har MrHerb.se vuxit från en personlig hälsoupplevelse till en passion för att hjälpa andra uppnå bättre hälsa genom naturens kraft.

Vår Historia: Från Personlig Hälsokris till Lösning Allt började när Johannes Jacobson, vår grundare, stod inför en hälsoutmaning – förhöjda levervärden. Efter att ha testat ett örtbaserat tillskott för leverskydd och upplevt en markant förbättring, föddes hans intresse för örternas potential. Detta ledde till grundandet av MrHerb.se, ett företag som är helt dedikerat till att erbjuda säkra och effektiva örtbaserade kosttillskott.

Vår Mission: Säkerhet, Kvalitet och Miljömedvetenhet På MrHerb.se är vårt främsta mål att erbjuda produkter som är både säkra och effektiva. Vi följer strikt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ISO-standarder för att säkerställa att våra tillverkningsprocesser är spårbara och övervakade. Vi inser vikten av att vara en pålitlig källa för våra kunder, och därför inspekterar vi noggrant alla våra produkter för att uppfylla högsta möjliga kvalitetsstandarder.

Vår Engagemang för Miljön och Våra Kunder Miljöhänsyn är kärnan i vår verksamhet. Vi strävar efter att våra processer och produkter ska ha minimal påverkan på miljön, samtidigt som vi tillhandahåller effektiva lösningar för våra kunders hälsobehov. Vi tror på att skapa en positiv förändring, både för individen och för vår planet.

Teamet Bakom MrHerb.se Bakom varje framgångsrikt företag står ett dedikerat team, och på MrHerb.se är det inget undantag. Vårt team är sammansatt av individer som delar Johannes passion för naturlig hälsa och som är engagerade i vår vision att erbjuda de bästa örtbaserade kosttillskotten på marknaden.

Varför Välja MrHerb.se?

  • Expertis och Erfarenhet: Grundat av en person som personligen upplevt kraften av örtbaserade tillskott.
  • Kvalitet och Pålitlighet: Stränga GMP och/eller ISO-standarder som säkerställer högsta kvalitet.
  • Miljömedvetenhet: Engagemang för miljön i varje aspekt av vår verksamhet.
  • Kundfokus: Dedikerade till att erbjuda produkter som gör skillnad i människors liv.

Framtiden för MrHerb.se Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas som ledande inom örtbaserade kosttillskott. Vår resa har bara börjat, och vi är glada att ha dig med oss på denna väg mot bättre hälsa och välbefinnande.

Tack för att du valt MrHerb.se. Tillsammans skapar vi en hälsosammare värld, en ört i taget.

0