Alltid Fri Frakt! | Snabba leveranser inom Sverige
0
Your Cart

Köpvillkor

Köpvillkor för MrHerb

  1. Inledning

Dessa köpvillkor (“Villkor”) gäller för alla köp som görs via MrHerb, som drivs av Jtrading AB, org.nr ”559033-2382”, adress Skatelövs Prästboställe 1, 342 55 Grimslöv Sverige.

  1. Produktinformation

Varje produkt som erbjuds på MrHerb beskrivs på dess respektive sida. Vi reserverar oss för eventuella fel i beskrivning och bild, samt produktändringar. Om du är osäker på att du inte tål en viss produkt rekommenderar vi att du avstår från att använda den.

  1. Priser och Betalning

3.1 Alla priser anges i Svenska kronor inklusive moms. 3.2 Betalning kan ske genom de betalningsmetoder som anges på webbplatsen.

  1. Leverans

4.1 Leveranstider anges på webbplatsen och börjar löpa från det att vi mottagit betalning. 4.2 Eventuella förseningar meddelas till kunden med förväntad ny leveranstid.

  1. Ångerrätt och Returer

5.1 Kunden har rätt att ångra sitt köp inom 20 dagar från mottagandet av varan. 5.2 Varan ska returneras i oförändrat skick. Kunden ansvarar för returkostnad.

  1. Reklamation och Fel

6.1 Om varan är felaktig eller skadad vid leverans, ska kunden reklamera till MrHerb inom rimlig tid. 6.2 Efter godkänd reklamation kommer Jtrading AB att ansvara för returkostnad och ersättning.

  1. Ändringar av Villkor

Jtrading AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa Villkor. Alla ändringar publiceras på MrHerb.

  1. Tvist och Lagval

Eventuella tvister som uppstår ska försökas lösas i samförstånd med kundservice. Vid tvist följer vi beslut från relevant tillsynsmyndighet eller domstol och svensk lag.

 

0